Voldoende parkeergelegenheid

Vacature gastheer/gastvrouw

dinsdag 28 juli, 2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er bediening. Gastvrijheid zit in jouw genen, de vriendelijkheid staalt van je gezicht en je biedt gasten graag een beleving. Ben jij een teamspeler? En niet onbelangrijk, ben je net zo enthousiast over ons bedrijf als wij zelf zijn? Dan is Lowietje op zoek naar jou!

Wat ga je doen? 

Als medewerker bediening zorg je zowel tijdens ontbijt, lunch, borrel en diner ervoor dat de gasten uitstekend worden bediend en zich bij Lowietje thuis voelen. Je neemt graag initiatieven en hebt oog voor detail. Tevens beschik je over de vaardigheden om collega’s op de werkvloer aan te sturen en te motiveren. Je bent gastvrij, flexibel, representatief en stressbestendig. Daarnaast bezit je goede communicatieve en sociale eigenschappen. 

Functievereisten:

  • Je bent een representatieve, stressbestendige teamplayer met communicatieve vaardigheden;
  • Je vindt het geweldig om gasten een fantastische middag of avond te laten beleven en samen met je collega’s een gastvrij team neer wil zetten;
  • Je hebt van nature een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent flexibel en bereid op horeca tijden/dagen te werken;
  • Afgeronde MBO horeca opleiding of minimaal 2 jaar ervaring in soortgelijke functie.

Wat krijg je hiervoor terug? 

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische, energieke en gezellige werkomgeving waarin wij jou vrijheid en verantwoordelijkheid geven. Afhankelijk van je kennis en ervaring bieden wij een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met doorgroeimogelijkheden. Lees jij jezelf terug in de bovenstaande punten en wil jij samen met ons enthousiaste team hét visitekaartje worden van Lowietje aan de Kaag? Mail dan je CV en motivatie naar info@lowietjeaandekaag.nl.

Keep in Touch

Ben jij ook fan van Lowietje en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan.

Huigsloterdijk 257 • 2157 LN Abbenes

Voldoende parkeergelegenheid

Copyright 2021 © All rights Reserved.