Voldoende parkeergelegenheid

Op de fiets met Lowietje

Lowietje heeft de perfecte fietsroute samengesteld langs onze verschillende restaurants. Je komt hierbij door de prachtige omgeving van de Haarlemmermeer, duin & bollenstreek. Geniet van het water van de Kaag, de bollenvelden die in bloei staan en de langgerekte waterleidingduinen. Tijdens de fietsroute stop je bij onze verschillende restaurants Lowietje aan de Kaag, Lowietje Lisse, Langs Berg en Dal, de Vogelensangh en de Venneper Lodge. Bij elk stop bij onze restaurant krijg je iets lekkers. Ook krijg je van ons een tasje met een flesje water mee voor onderweg. Deze kunnen op alle locaties bijgevuld worden. Uiteraard is een sanitaire stop mogelijk onderweg. Het startpunt bepaal je zelf, indien je een elektrische fiets bij Lowietje huurt dan is het startpunt bij Lowietje Lisse.

Neem vooral je lader mee zodat je niet met een lege accu komt te staan tijdens het fietsen van deze route! Bij alle vestigingen is er de mogelijkheid tot opladen. Je hebt de keuze uit een lange of een korte route. Met de lange route kom je langs al onze restaurants, tijdens de korte route stop je bij Langs Berg en Dal, de Vogelensangh en Lowietje Lisse.

Fietstocht op je eigen fiets
70 km – 33,5 euro | 40 km – 21,5 euro

Fietstocht inclusief het huren van een elektrische fiets
70 km – 55,5 euro | 40 km – 43,5 euro

Reserveren kan via telefoonnummer 0252-433030. Reserveer minimaal 24 uur van te voren om teleurstelling te voorkomen. De ideale starttijd is tussen 09:00 en 11:00 uur.

Keep in Touch

Ben jij ook fan van Lowietje en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan.

Huigsloterdijk 257 • 2157 LN Abbenes

Voldoende parkeergelegenheid

Copyright 2021 © All rights Reserved.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak te plannen.